Elektro Eric Denutte doet de plaatsing van uw alarmsysteem en alarminstallatie

 

Alarmsystemen

Elektro Eric Denutte te Kortijk, West-Vlaanderen is erkend installateur 20.0195.19 voor de installatie van alarminstallaties en alarmsystemen. Installatie van camerabewaking, toegangscontrole, poortautomatisatie, hekautomatisatie, brandbeveiliging en inbraakbeveiliging. Verder kan u bij ons terecht voor automatisatie, bordenbouw, PLC-sturingen, netwerken, glasvezel, telecommunicatie en datacommunicatie.

 

Contacteer Elektro Erik Denutte te Kortrijk vrijblijvend voor verdere info i.v.m. alarmsystemen en andere beveiligingsinstallaties.

Alarmsystemen en alarminstallaties in Kortrijk

 Bereken route

Beveiliging

U bent net zo veilig als u zelf verkiest

 

Hoe veilig u zich voelt begint niet op straat, maar eerder bij uw thuis of in uw bedrijf.  Wij bij Denutte Eric Elektro in Kortrijk zijn expert in alarmsystemen en alarminstallaties. Laat ons dus toe om in de eerste plaats te werken aan het veiligheidsgevoel in uw directe omgeving. Ook de eisen van verzekeraars inzake veiligheidsverseisten voor inbraak- en brandpreventie worden steeds maar strenger. Door een goed beveiligingssysteem, eventueel in combinatie met brandmelders, kan u zichzelf enorm veel last besparen. In al deze zaken kan u zich natuurlijk best laten bijstaan door een professioneel vakman.

 

Al sinds 1992 is BVBA Elektro Eric Denutte in Kortrijk een erkend installateur van beveiliginsapparatuur voor de overheidsdienst Binnenlandse Zaken. Ons assortiment bestaat uit een brede en uitgelezen selectie aan apparatuur.  Onze stille alarmen kunnen zo geïnstalleerd worden dat ze melding maken bij een centrale meldkamer of doorgestuurd worden naar een door u gekozen telefoonnummer. Onze systemen voor elektronische toegangscontrole kunnen in verschillende modellen geleverd worden. 

 

Zoals gezegd, u bent werkelijk zo veilig als u zelf wilt zijn. 

 

Onze prijzen zijn geschikt voor elk budget. U kiest, wij installeren!